Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Solhilsen – Yoga Event

Solhilsen – Yoga Event

5 5 people viewed this event.

Surya Namaskar = Sol, jeg hilser dig!
Vær med til dette yoga event, hvor vi fejrer solen med at udføre 12 runder solhilsen (ca. 20 minutter) Solhilsen er en kraftfuld sekvens af yogaøvelser, der hylder solens energi og bringer varme og vitalitet ind i vores kroppe og sind. Solhilsen er også en fantastisk “all-round work-out” hvor hele kroppen trænes.
Jeg tager dig igennem 12 runder af solhilsen, hvor du guides til flydende bevægelse, der forbinder åndedræt og bevægelse. Dette er en fantastisk måde at starte dagen på, da det vækker kroppen og sindet og sætter en positiv intention for resten af dagen.
Workshoppen er for alle, da du forinden de 12 runder begynder, sættes grundigt ind i, hvordan denne solhilsen udføres og vi varmer kroppen godt op til at kunne udføre 12 runder.
Men du må være forberedt på, at det er en meget fysisk og styrkende event. Undervisningen afsluttes med blide stræk og en dejlig kropsscanning/afspænding.
Så tag din yogamåtte med eller lån vores og hils solen velkommen og skab harmoni og balance i krop og sind. Jeg ser frem til at dele denne dejlige praksis med dig!
Er vejret godt, så går vi udenfor, så husk solcreme, hat og briller.

Additional Details

Entré - 150,- kr.

To register for this event please visit the following URL: https://www.hicenter.dk/ →

 

Date And Time

15.06.24 08:30 to
15.06.24 11:30
 

Event Types

Share With Friends