Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Højskoleaften med Lars Brygmann

36 36 people viewed this event.

Lars Brygmann
”ARCTIC CHALLENGE – PÅ TELTTUR I MINUS 32 GRADER”
 
At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv.

Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Program
Kl. 17.00 Dørene  åbnes
Kl. 17.30-19.00  Buffet
Kl. 19.00-21.00  Foredrag 

Pris 
Foredrag inkl. buffet kr. 385,-
Kun foredrag kr. 235,- 

Billetter købes her. 

Additional Details

Entré - Entré med eller uden buffet

To register for this event please visit the following URL: https://cbg.dk/da/arrangementer-paa-castberggaard →

 

Date And Time

29.03.23 17:00 to
29.03.23 21:00
 

Event Types

Share With Friends

Læs også

Jeg bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vil du acceptere det ellers kan du slette dem igen  Læs mere