Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Højskoleaften med Rasmus Tantholdt

110 110 people viewed this event.

Kom til højskoleaften med lækker mad og foredrag med Rasmus Tantholdt, der med foredraget ‘Fortællinger fra Verdens Brændpunkter’ vil fortælle om hans mange oplevelser ude i verden. 

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Hør hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Som den eneste skandinaviske journalist rapporterede Rasmus Tantholdt fra Kyiv i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Hør ham fortælle om den største historie, han nogensinde har dækket, om en krig, der pludselig kom meget tæt på, og hør ham fortælle om hans arbejde i verdens brændpunkter gennem næsten 20 år. Fuld af dilemmaer, historiske begivenheder og voldsommer oplevelser.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Ukraine, Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.  Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Rasmus er født i 1973 og blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.

Additional Details

Entré - 385 kr.

To register for this event please visit the following URL: https://cbg-hojskole.dk/da/rasmus-tantholdt →

 

Date And Time

02.02.23 17:30 to
02.02.23 21:15
 

Event Types

Share With Friends

Læs også

Jeg bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vil du acceptere det ellers kan du slette dem igen  Læs mere