Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Benyt et gratis billetsystem

Hedensted Events giver dig mulighed for at benytte et billetsystem til dit event, hvad enten det er af privat eller professionel karakter. Det er nemt, hurtigt og helt gratis at oprette dit event. Kort efter du har oprettet eventet, kan du gå i gang med at sælge billetter.

Dine gæster kan betale med mobilepay eller kreditkort. Et par minutter efter gennemført betaling modtager de deres billet via mail.

Når du lukker for salget af billetter til dit event, så kan du downloade et exel-ark med oplysningerne om dine gæster.

Design selv billetter og saloversigt

I billetsystemet har du mulighed for at designe dine egne billetter ved at sætte et billede på.

Du har også mulighed for at tegne saloversigten, så det bliver endnu nemmere at sælge dine billetter, idet du nu kan sælge nummerede pladser. Du kan lave forskellige sektioner med forskellige priser, og du kan tegne, hvor din scene eventuelt skal være.

Har du brug for mersalg, måske skal du sælge mad eller kaffe sammen med dine billetter, så kan du også vælge det i systemet. Det udfylder du før, du går i gang med at tegne din saloversigt.

Hvis du ikke selv har mod på at tegne eller du har brug for hjælp, så tilbyder Hedensted Events at lave din tegning for 1500,- kroner (eksklusiv moms).

Scan folk ind med en app

Til selve eventet kan du tjekke dine gæster ind via computer, tablet eller mobiltelefon. Du kan også downloade appen “ticketbutler” og scanne billetterne i indgangen.

Det foregår via en QR-Kode, og går super nemt og hurtigt.

Der er et billetgebyr på hver billet. Gebyret er 6 kroner + 6%. Du kan som arrangør vælge, at du betaler gebyret. Men du kan også lægge det oven i billetten. Alle billetudbyder har et servicegebyr på deres billetter, så folk er vant til at betale et gebyr for deres billetter.

Du kan se på billetten, når du er færdig med at oprette dit event, hvor meget gebyr der er på dine billetter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Du opretter dit event i Hedensted Events billetsystem. Husk at oprette dig som bruger.

[instagram-feed]

Jeg bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vil du acceptere det ellers kan du slette dem igen  Læs mere