Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Brug et avanceret billetsystem

Hedensted Events’ billetsystem er den ultimative løsning til problemfri billetadministration og events. Uanset om du er en erfaren arrangør af events eller en privatperson, der ønsker at håndtere tilmeldinger og billetsalg, er platformen skræddersyet til dine behov.

Det er let for dig at komme i gang – opret dig som bruger helt gratis. Uanset om du er professionel arrangør eller planlægger en privat fest, giver den brugervenlige platform dig kontrol over billetadministrationen uden nogen startomkostninger. Kort efter du har oprettet eventet, kan du gå i gang med at sælge billetter.

Skil dig ud med personlige billetdesignmuligheder. Du har mulighed for at tilpasse billetterne efter dine præferencer, så gør dine billetter unikke og iøjnefaldende for at skabe en mindeværdig oplevelse for dine gæster.

Har du brug for at vide noget specielt om dine gæster i forhold til billettypen, udover navn og mailadresse, kan du oprette særskilte felter. Du kan også også tilføje kaffebilletter eller madbilletter og sælge det hele på forhånd sammen med billetten.

Du kan til hver en tid hente et exel-ark med de oplysningerne, du har bedt om. Arket kan også hentes, når du har lukket for salg af billetter.

Billetsystem med salsoversigt

Med salgsoversigten bliver det nemt at organisere og administrere dine events. Uanset om du arbejder med pladsbegrænsede arrangementer eller større koncerter, giver billetsystemet dig en tydelig oversigt over salget og pladsfordelingen.

Du kan lave forskellige sektioner med nummereret pladser samt forskellige priser, og du kan eventuelt markere, hvor scenen skal være. Du kan oprette farvevalg til forskellige priser eller numre, og du kan sætte en farve, der viser hvilke pladser der er købt.

Scan via app

Sikr dig en problemfri indgang til dine events med de avancerede adgangskontrolfunktioner. Gæsterne kan nemt tjekkes ind manuelt via computer, tablet eller mobiletelefon. Du kan også hurtigt scanne gæsterne ind ved indgangen. Download appen, Ticketbutler, til din telefon og scan QR-koden på billetten. Det er nemt og hurtigt.

Billetsystemet tilbyder en fleksibel betalingsmodel, der passer til dine præferencer. Mens selve systemet er gratis at bruge, tillader Hedensted Events brugerne at vælge, om de ønsker at pålægge billetgebyret gæsterne eller selv dække omkostningerne. Dette giver dig fuld kontrol over dine arrangementers økonomi. Gebyret er 6 kroner + 6 af billetprisen. Gæsterne kan betale billetterne med kreditkort eller mobilepay mod et gebyr (Vær opmærksom på mobilepay er valgfrit og skal vinges af i systemet) Et par minutter efter gennemført betaling modtages billetterne via mail.

Uanset om du er en professionel eventarrangør eller en privatperson, der ønsker at organisere en mindeværdig begivenhed, er Hedensted Events’ billetsystem den ideelle partner for dig. Opret dig gratis i dag og oplev en problemfri og effektiv måde at administrere dine billetter og events på. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige oplevelser for dine gæster.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Du opretter dit event i Hedensted Events billetsystem. Husk at oprette dig som bruger.