Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Festen starter her!

Som festansvarlig har jeg siddet med i utallige festkomiteer og i mange tilfælde haft det fulde ansvar for, at festen blev en succes.

Jeg hedder Vivi H. Nielsen Mathiasen og er født i årgang 1973. Siden barnsben har jeg altid været en spradebasse, der altid fandt en anledning til at fejre. Om det var højtid, fødselsdag, mærkedag eller selve livet, så skulle det fejres.

Voksen festansvarlig

Op gennem mit voksenliv har jeg været festansvarlig et utal af gange i frivilligt regi, og den 1. marts 2014 startede jeg op som selvstændig. Her fortsatte jeg med at lave events. Både ud fra egne idéer men også ud fra andres idéer og i samarbejde.

Som festansvarlig kan jeg hjælpe dig med at sælge billetter til dit arrangement, da jeg har mit helt eget billetsystem. Faktisk kan du også selv sælge dine billetter, da du blot skal oprette dig som bruger, så kan du være i gang med at sælge billetter to minutter efter. Og det koster dig intet at bruge mit system. Der er gebyrer på billetterne, som du kan vælge at lade dine gæster betale eller du kan selv betale dem. Desværre kommer du ikke udenom gebyret, men til gengæld så kan dine gæster hurtigt købe en billet ved at bruge kreditkort eller mobilepay.

Jeg har også min egen Eventkalender, som du er velkommen til at bruge helt gratis.

Nye festligheder

Der er flere nye ting på vej. Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du får besked, når der er nye tiltag og events på vej.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Hedensted Events hører under mit cvr-nummer tilknyttet Vivi H. (Siden åbner i en ny fane).

Jeg bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vil du acceptere det ellers kan du slette dem igen  Læs mere