Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Festen starter her!

Festansvarlig

Hedensted Events er en platform, der handler om events, fest og fejring med Vivi H. Nielsen Mathiasen som festansvarlig. Til tider laver jeg et event enten ud fra egen idé eller i samarbejde med andre.

Som professionel eventarrangør har du mulighed for at lægge dine events i eventkalenderen, hvor de vil blive vist under Kommende events. Med det samme eventet er uploaded bliver det også sendt ud i et nyhedsbrev til alle direkte i indbakken.

Har du brug for et billetsystem til at sælge dine billetter, så er Hedensted Events også leveringsdygtig i dette – endda helt uden at skulle betale for det. Det er nemlig gratis at bruge mit billetsystem.

Til både erhvervsdrivende og private folk, så kan du finde alt til festen. Mange leverandører samlet ét sted og lige til at blive vist til dig, der skal holde en privat fest.

Fra tid til anden kan du opleve tips og tricks i forbindelse med gør-det-selv fest og fejring.

Gør-det-selv festansvarlig

Som festansvarlig har jeg siddet med i utallige festkomiteer og i mange tilfælde haft det fulde ansvar for, at festen blev en succes. Også i frivilligt regi. Den 1. marts 2014 startede jeg op som selvstændig. Her fortsatte jeg med at lave events. Både ud fra egne idéer men også i samarbejde med andre om deres idéer. Jeg har blandt andet lavet flere loppemarkeder og julemarkeder i samarbejde med Hedensted Centret.

Hedensted Events vil gerne gøre noget for alle. Både erhvervsdrivende og private samt folk i alle aldersgrupper. Men især gør-det-selv folket brænder jeg for at hjælpe, hvorfor jeg har lavet tiltaget; Alt til festen.

Hvis du vil vide mere, så tilmeld dig nyhedsbrevet. Her får du nyheder først, nye events og nye leverandører til festen direkte i din indbakke før alle andre.

*Når du sender mig en mail, godkender du samtidig, at din mailadresse bliver automatisk gemt i mit mailsystem. Den kan til hver en tid slettes igen.

**Hedensted Events hører under mit cvr-nummer tilknyttet Vivi H. (Siden åbner i en ny fane).