Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Lad folk se dit event

Du kan få alle dine events lagt gratis i Hedensted Events Eventkalender. Du skal blot udfylde skemaet herunder. Husk at skrive så mange detaljer som muligt i beskrivelsen og start med at skrive, hvem der arrangerer dit event. Dit billede skal være i bred format og ikke højformat, da det ellers bliver beskåret forkert. (Vandret og ikke lodret).

Når du har udfyldt alle felter og uploadet dit billede, skal du klikke på forhåndsvisning. Hvis du kan godkende dit event, så klikker du på “Submit to list” i højre side. Så er dit event online.

Mangler du en kategori eller et felt, så skriv til mig – Bemærk at du kan vælge flere kategorier. Du behøver ikke logge ind for at udfylde felterne. Husk at dele dit event. Jeg søger også for at dele det på mine sociale medier, så vidt det er muligt.

Dit event sendes ud i et nyhedsbrev med det samme, du har lagt det i kalenderen.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller problemer.

Event Details

Maximum file size: 256 MB.

Venue Details

If it doesn't show venue(s). Manage your venue(s) from here

Fortæl om Eventkalender

Husk gerne at fortælle alle om Hedensted Events Eventkalender, så der kan komme rigtig mange events i den, og rigtig mange brugere der vil bruge kalenderen. Jo flere brugere jo bedre er det for dig og dit event.

[instagram-feed]

Jeg bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vil du acceptere det ellers kan du slette dem igen  Læs mere