Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Tal højt om det

Børn skal ikke finde sig i mobning, lyder budskabet fra Silas Holst, når han den 19. januar 2016 holder foredraget “Tal højt om det” i Hedensted Centret. Foredraget er arrangeret af Hedensted Events, Hedensted Centret og Middelfart Sparekasse.

Silas Holst er nok kendt af de fleste fra tv og diverse teatre som en dygtig danser fyldt med selvtillid og overskud. Men her 25 år efter sin første skoledag, bærer Silas Holst stadig på en byrde, som tynger ham. Allerede i børnehaveklassen blev han hurtigt udsat for massiv mobning fra de andre børn. Der var daglige tilråb som “homo” og “fede svin”. Der blev smidt mælk efter ham, og hans ting blev taget fra ham. Han begyndte at trøstespiste, fik tvangstanker og gemte sig på toilettet hver dag for at græde i skjul. Silas Holst fandt glæde i slik, gamle film og senere hen gennem dansen.

De stærke oplevelser førte til selvmordstanker, og tiden hvor han blev mobbet sidder stadigvæk tungt i ham. I dag ved han, at børn over hele landet dagligt står model til præcis samme mobning, som han selv var udsat for. Hans ord i dag er helt klare. Børn må og skal aldrig finde sig i mobning.

Ønsker du at få nyhederne direkte i din indbakke, så tilmeld dig nyhedsbrevet via formularen herunder.