Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Prinsesse gæster Hedensted

Den ukronede popprinsesse Maria Montell gæster i forbindelse med Stafet for Livet Hedensted, og i den forbindelse giver hun en intim støttekoncert. Arrangementet afholdes på Hedensted Sognegård fredag den 14. juni 2019, hvor der først vil være buffet med tilhørende kaffe og kage, inden Maria Montell med trio giver koncert.

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end otte albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits, som “Jeg er her for dig” Sådan går det hvergang” “Svært at være gudinde” “Kys mig op til himlen” “Her er gude godt at være” “Imens hun sang (Di da di)” var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne Hun er opvokset med Jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens, der er skrevet igennem tiden.

Montell´s trio, som består af Soul og Jazzbassist Bastian Sjelberg og Guitarist Hannibal Gustafsson. De har begge spillet med de største stjerner i Danmark igennem de sidste 20 år. Når trioen spiller mixer de Folk-poppen med Funky Bossa-jazz. Som balsam for sjælen.

Støttekoncerten er sponsoreret af Sydbank Fonden og arrangeret i samarbejde med Hedensted Events og Sydbank i Hedensted. En del af billetindtægten går til Stafet for Livet Hedensted, og der er begrænset antal billetter.

Ønsker du at få nyhederne direkte i din indbakke, så tilmeld dig nyhedsbrevet via formularen herunder.