Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Tjen penge til din forening

Hedensted Events har lavet en eventpakke, der hjælper foreninger og velgørende organisationer.

Ved at samle flere ydelser i en eventpakke så er der hjælp at hente til få penge. De forskellige ydelser kan også købes enkeltvis og nogle er endda gratis at bruge.

Hvis du vil lave et enkeltstående event eller anden festivitas, der løber over flere dage, så gør brug af nedenstående ydelser. De kan være med til at, du kan tjene penge til din forening eller organisation.

Ydelser i din Eventpakke:

Lad folk se dit event

Hvis du har lavet et fedt event, så skal folk da se det. Så smid det endelig i Eventkalenderen. Det er helt gratis. Du finder Eventkalenderen her.

Brug et gratis billetsystem

Du har mulighed for at bruge Hedensted Events eget billetsystem til dit event. Det er nemt, hurtigt og helt gratis at oprette dit event. Kort efter du har oprettet eventet, kan du gå i gang med at sælge billetter.

Dine gæster kan betale med dankort eller mobilepay, og de modtager billetterne straks efter købet.

På selve eventdagen kan du scanne dine gæster ind via en app. Både på udprintede billetter eller hvis de stadig har dem på deres telefon.

Du kan læse mere om billetsystemet her.

Fortæl om dit event på en lækker måde

Lav et lækkert magasin der både fortæller om dit event, men som du samtidig kan tjene penge på ved at sælge annoncer.

Hedensted Events har lavet en skabelon med udførlig vejledning, så alt du skal gøre er at rette til og sælge annoncer. Hvis du er dygtig til at sælge, kan du sagtens lave 30.000,- kroner i overskud på magasinet.

Eventmagasinet koster 500,- kroner, og du kan læse mere om magasinet og købe det her. (Bemærk siden åbner i ny fane på en anden hjemmeside).

Der kommer løbende nye ting til Eventpakken, når jeg finder noget relevant. Du er også velkommen til at skrive til mig med forslag, så ser jeg på det. Men det er en god idé at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får besked direkte i din indbakke, når der er nyt i pakken og eventuelle rabatkoder.