Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Vinterferien står for døren og skal du ikke holde ferie i sneen i udlandet, så behøver du ikke stå med næsen mod ruden og kigge på snevejret.

Der er flere ting, du kan vælge at hygge dig med i næste uge både for børn og voksne.

Søndag den 11. februar er der fastelavnsfest i Hedensted Kirke og Kirkecentret. Det er et samarbejde mellem Hedensted Handelsforening, Hedensted Bibliotek, Hedensted Kirke samt KFUM- og K Spejderne i Hedensted. Alle er velkomne og kom gerne udklædt.

Søndag den 11. februar er der igen cirkus i byen. Cirkus Trapez gæster igen Hedensted med en magisk og hyggelig forestilling. VinterCirkus i Verdensklasse afholdes i Hedensted Centret.

Tirsdag den 13. februar er der to timers yoga workshop i Hornsyld Idrætscenter. Der startes ud med Yin yoga, og du vil i løbet af workshoppen stifte bekendtskab med fire af de otte grene indenfor yoga-filosofien.

Fra mandag den 12. til fredag den 16. februar er der aktiv vinterferie i Hedensted Centret. Der er en god chance for at få rørt musklerne, når der skal klatres på tarzanbane eller hoppes i hoppeborge. Hallerne er fyldt godt op med masser af aktiviteter.

Du kan læse mere om alle events i ferien og andre dage under Kommende events.

Hedensted Events ønsker alle en rigtig god vinterferie