Telefonnummer

+45 41 43 11 84

Email

vivi@hedenstedevents.dk

Leverandørliste til din fest

Kunne du bruge en leverandørliste til din næste fest? Der er ikke noget værre, når man sidder og planlægger en fest, at man ikke lige kan finde et egnet lokale, navnet på dem der lejer telte ud, hvem der skal levere maden eller finde noget flot bordpynt.

Derfor vil jeg gerne lave en leverandørliste med alt, hvad der tilhører en god fest. Det er lokaler, telte, mad, bordpynt, frisører ja alt, hvad man kan komme i tanke om, der skal bruges til en god fest.

Tanken er, at listen skal være et opslagsværk for folk, der er i gang med at planlægge deres fest eller event. Derfor søger jeg ikke steder, der tager sig af det hele; Restauranter, forsamlingshuse mm – medmindre det kan deles op; Catering, selv medbringe drikkevarer eller leje lokalet alene.

Er din kategori ikke nævnt på Leverandørlisten, så skriv det til mig, så får jeg straks lavet den.

Bak gerne op omkring leverandørlisten både som leverandør og festglad person.

Vil du med på leverandørlisten, så tilmeld dig via boksen herunder. Herefter skal du bekræfte din tilmelding, hvorefter du modtager en mail med yderligere informationer.

Husk kun at tilmelde dig listen, hvis du er leverandør af noget, der passer til en fest. Er du privatborger, der gerne vil have nyheder omkring listen, så skal du tilmelde dig en anden liste. Det kan du blandt andet gøre her. Det er en god idé at tilmelde dig nyhedslisten, så du er opdateret omkring nye events samt nye tiltag i Hedensted Events.

Vælg liste:

Jeg håber, du vil være med til at bakke op om listen, så det kan blive stor og flot. Jo flere virksomheder på listen jo bedre er den at kigge igennem. Hvis du som kommende leverandør har spørgsmål til mig, så er du velkommen til at kontakte mig.